MENÜ

Ümit Özat'a dava açılıyor

Antalyaspor-Elazığspor maçı sonrası Ümit Özat'ın tribünlere yaptığı el-kol hareketleri, Antalya yönetimini harekete geçirdi.

Ümit Özat'a dava açılıyor

Olaylı Antalyaspor-Elazığspor maçının yankıları sürerken, Antalya cephesinden flaş bir hamle geldi. PTT 1. Lig'de dün oynanan ve Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren maçın son bölümlerinde yaşananlar sonrası, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve harekete geçti. Teknik direktörleri Hami Mandıralı ve maçın hakemi ile tartıştıktan sonra Ümit Özat'ın tribünlere yaptığı çirkin el-kol hareketlerine kayıtsız kalamayan Antalya yönetimi, yayıncı kuruluş TRT'den mücadelenin görüntülerini istedi. Kulüp hukukçularının görüntüleri izledikten sonra Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Tribüne hareket yapmıştı


Özat, mücadelenin gergin anlarında önce Antalyaspor'un hocası Hami Mandıralı ile tartışmış, ardından ise mücadelenin hakemlerine tepki göstermişti. Özat, tünelden içeri girerken tribünden gelen tepkileri sert karşılık vermiş ve bir spor adamına yakışmayacak el-kol hareketleri yapmıştı. Özat'ın sergilediği tavır spor kamuoyundan büyük tepki almıştı.


Ümit Özat'tan tribünlere çirkin hareket

Haberin Devamı
YORUM YAZ