MENÜ

Tolgay Arslan ne zaman geliyor?

Beşiktaş, dün adeta Trabzonspor'un elinden kaptığı Tolgay Arslan için kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Oyuncunun bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

Tolgay Arslan ne zaman geliyor?

Beşiktaş, Hamburg'lu oyuncu Tolgay Arslan'ın transferi için kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, bu akşam TSİ 19:25'te İstanbul'da olması bekleniyor.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.



Tolgay Arslan resmen Beşiktaş'ta



Hacıosmanoğlu resti çekti

Beşiktaş'ın teklifi sonrası Tolgay ve babası Trabzonspor cephesini arayıp, "Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif var" dedi. Gelen telefon sonrası Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu adeta çılgına döndü. CEO Burak Gürdal da Tolgay'a tepkisini gösterdi. Hacıosmanoğlu, Yanal ve Burak Gürdal kendi aralarında yaptıkları değerlendirmenin ardından transferden vazgeçti. Ve kulübün resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Yarın İstanbul'a geliyor

Trabzonspor'un devre dışı kalmasının hemen ardından Beşiktaş cephesi, Tolgay ve babasıyla detayları görüştü. Daha önce Hamburg'la anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, Tolgay'dan 'Tamam' yanıtını alınca, transferde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın 3.5 yıllık anlaşma sağladığı 24 yaşındaki futbolcunun yarın 15.40'da İtalyan menajeri ile birlikte İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Tolgay'ın daha sonra ise Beşiktaş'a resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ