MENÜ

Slaven Bilic: Bizim için önemli galibiyet

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic, Gençlerbirliği mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic: Bizim için önemli galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşilktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, "Gerçekten çok mutluyuz. Burası çok zor bir deplasman. Tamamen hak ederek bu galibiyeti aldık. Gerçekten bu maç bizim için çok önemliydi. Biz her ne kadar pozisyon bulamasak da üstün oynayan takımdık bana sorarsanız iki tane gizli penaltımız var. İkinci bölüme iyi başlamak çok önemliydi. Biz de galibiyetle başladık. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"Evimimizin olmaması büyük bir sorun"

Her maçı deplasmanda yaptıklarını ifade eden Beşiktaş'ın teknik direktörü, "17 tane deplasman oynadık aslında bunların yarısı iç sahga maçı sayılıyor. Her ne kadar böyle olsa da bütün maçlarımız deplasman gibi. Deplasmanda gerçekten çok iyi bir performans sergiliyoruz. Çok üst düzey bir performans, bundan daha üstünü de isteyemeyiz. Sadece Erciyes deplasmanında kaybettik. Onu da unutmayalım maçın son 2 dakikasına önde girmiştik. 2-1'den 3-2 kaybetmiştik. Bunu bir bahane olarak almayın ama evimizin olmaması gerçekten büyük bir sorun. Dışarıda oynadığımız zaman iç saha maçı olarak kabul edilen maçlarda 5. dakikada skor 0-0'sa bundan memnun olmuyoruz ve ister istemez sabırsız hareket etmeye başlıyoruz. Çünkü iç saha psikolojisi devreye giriyor. Bunu geliştirmemiz lazım, bu noktada daha güçlü ve iradeli hareket etmemiz lazım. " dedi.

"Farklı bir sonuç olabilirdi"

İkinci yarıda üstün bir oyun sergilediklerini ifade eden Bilic, "Bir taraftan da Gençlerbirliği'nin hakkını teslim etmek lazım. İkinci yarının ilk 15 dakikasında biz tamamiyle üstündük ama onlarda o bölümde 3-4 tane çok tehlikeli kontratak fırsatı yakaladılar. Oyun orada hala 0-0'dı bunu unutmamak lazım. Orada geriye düşmüş olsak, iş oldukça zor bir hale gelebilirdi. Onlar 3-4 kere kontratak buldular. Onlar o pozisyonları değerlendirselerdi çok farklı bir sonuç olabilirdi. " sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ