MENÜ

Rıdvan Dilmen: Kör dövüşü gibi...

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Kör dövüşü gibi...

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadelesini değerlendirdi. Dilmen, "Maç 'Beşiktaş ne isterse o olacaktı' yönünde gitti. Zemin buradan kötü görüyoruz ama oyuncular için çok da kötüydü. Beşiktaş'ın aklına pres yapmak geldi ikinci yarıda. Bu neyi getirdi, önde baskıyı getirdi. İlk yarıda kör döğüşü vardı. Oyun boyunca Motta hiç katılmadı. İkinci yarıda Serdar biraz daha istekli oynadı bir de asist yaptı." dedi.

Kerim Frei'ın oyuna girmesinin dengeyi değiştirdiğini ifade eden Dilmen, "İkinci yarıya çalım yeteneği olan bir oyuncu, Kerim girdi. Kerim Frei rakibin dengesini bozdu. Acayip rahatsız Gençlerbirliği savunmasını. Demba Ba'nın adeleleri ısındı. Gökhan zaten gecenin etkili ismiydi. Olcay güzel ön direk koşusu yaptı ve golü buldu. Atiba ve Necip bile ceza sahası içerisine girerek gol aradı." dedi.

DİLMEN'İN İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ


"Enterasan bir zemin dışarıdan göründüğü gibi değil. Oyuncular çok düşüyor. Zeminin kötü olması olması oyun kalitesini düşürdü. Gençlerbirliği takımı çok iyi bir takım. Stancu olmayınca hücumda çok rahatsız edemiyorlar. Beşiktaş'ın asıl sıkıntısı 11'deki 7 oyuncusunun defansif olması. Arkadaki 7 oyuncu hücum yönüyle zayıf oyuncu olduğu için Beşiktaş çıkamadı. Kazanmak zorunda olan takım Beşiktaş. Gençlerbirliği bu ligin en ilginç takımlarından bir tanesi. Gençlerbirliği macera aramıyor. Gençlerbirliği çok disiplinli savunma yapıyor. Beşiktaş maçın başında iyi de ısınmamış gibi geldi bana."

Haberin Devamı
YORUM YAZ