MENÜ

Olcay Şahan: Sahtekarlık yapacak değiliz

Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay Şahan, Gençlerbirliği mücadelesi sonrasında rakip takım kalecisi Ramazan'ın kendisine söylediklerine isyan etti.

Olcay Şahan: Sahtekarlık yapacak değiliz

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş'ta takımın ikinci golüne imza atan Olcay Şahan, açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Olcay, "İkinci direkten geldiği için ilk direğe koşuyordum. Arif Erdem hocamız da hep ön direğe koşacaksın dedi. Serdar kardeşimin müthiş ortasıyla da geldi top. Serdar kardeşimin son haftalarda yükselen bir performansı var. Üzerine koyarak artırıyor. Güzel de bir gol attım. Bütün takım halinde çok iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Golü bulduktan sonra dengeledik. Kerim Frei kaliteli bir futbolcu. Bazen yedek kulübesinde oturabilirsiniz. Üst düzey bir takımda oynarsanız şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar sürdürürsünüz. Demba Ba'nın golü ise iğne deliğinde geçirdi. Zaten kalitesi belli bir futbolcu." ifadelerine yer verdi.

"Bence penaltıydı"

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse'yle girdiği bir pozisyon ile ilgili konuşan Olcay, "Biz Beşiktaş Kulübü'yüz. Son zamanlarda fair-play ile ön plana çıkmış bir kulübüz. Biz sahtekarlık yapacak futbolcular değiliz. Bize gelip de 'Kulübünün futbolcusu ol. Böyle basit bir penaltı bekleme' gibi sözler yakışmadı. Ben yüzde 100 faul olduğunu düşünüyorum. Hoca gördüğü kararı verdi ama bana göre penaltıydı." diyerek serzenişte bulundu.

Olcay Şahan kanatlandı

Siyah-Beyazlılar’ın 10 numarası Olcay Şahan, dün ortaya koyduğu başarılı futbolla takımına önemli katkı sağladı. Oyunun ilk anından itibaren hırslı görüntüsüyle dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, 77. dakikada Serdar Kurtuluş’un Gençlerbirliği ceza alanına gönderdiği ortaya düzgün bir vuruş yaparak güzel futbolunu golle taçlandırdı. Tecrübeli orta alan, bu sayıyla beraber, Süper Lig’de 6. haftadaki Sivasspor mücadelesinden tam 10 maç sonra tekrar golle buluştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ