MENÜ

Fikret Orman: Trabzonspor'u ezmedik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'ye Tolgay Arslan transferinin perde arkasını anlattı ve Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi.

Fikret Orman: Trabzonspor'u ezmedik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'ye konuştu. Orman, Tolgay Arslan transferinin perde arkasını anlattı ve Aziz Yıldırım'ın havuz ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. İşte Orman'ın açıklamaları:

'Trabzonspor'u ezmek gibi bir niyetimiz yok'

Futbolu bir hava atma organı olarak kullanmamaktayız. Yöneticim Erdal Bey'i tebrik ediyorum. Önemli bir çalışma yapmış. Nereye gittiğini, nasıl bir çalışma yaptığını bilmemekteyiz. Beşiktaş dünya tarafından bilinen bir kulüptür. Bütün yabancılar dahil Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bilmektedirler. Erdal Bey büyük bir camiaya geleceğini anlatmıştır. O yüzden de Beşiktaş'a gelmiştir. Biz asla Trabzonspor'u ezdik gibi bir davranış içerisinde bulunmadık. Trabzonspor oyuncuya 2 milyon Euro gibi net ücret ve maç başı primi teklif etmesine rağmen oyuncu bizim bütçemize uyacak şekilde Beşiktaş'a imza atmayı kabul etmiştir. Bunun için oyuncuyu da tebrik etmektir. Bizim Trabzonspor camiasını bir transferle ezmek gibi bir niyetimiz olamaz. Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları çok iyi çalıştırlar. Tebrik ediyorum.

'Beşiktaş'ı zedelemek için açıklama yapmak kimsenin haddine değil'


Biz kulübümüzü yönetirken diğer camiaları rencide etmemeye ve kendi işimizi yapmaya gayret eden bir davranış içindeyiz. Bir açıklama yaparken o kişiyi değil bütün camiayı muhatap almaktasınız. Fenerbahçe başkanının açıklamaları hiçbir izahatı olmayan konular. Kimsenin Beşiktaş'ı zedelemek için açıklama yapmak haddi değildir. Havuzla alakalı konular kanunla belirlenmiştir. Dağılması mümkün değildir. Havuzu bozmak kimseye yarar getirmez.

Haberin Devamı
YORUM YAZ