MENÜ

Fenerbahçe'de Kuyt, Meireles ve Emre...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu ve Raul Meireles takımdan ayrı çalıştı.

Fenerbahçe'de Kuyt, Meireles ve Emre...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman iki grup halinde gerçekleştirildi. Bir grup antrenmanı sahada yaptığı dayanıklılık koşusuyla tamamlarken, diğer grup ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde gerçekleştirilen 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu ve Raul Meireles tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüler. Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler saat 12.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Kayseri'ye gidecek.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ