MENÜ

Eskişehirspor-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Eskişehirspor-Galatasaray mücadelesi hangi kanaldan yayınlanacak? İşte cevabı...

Eskişehirspor-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. hafta maçları başlıyor. Kupada devre arasının ardından açılışı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la yapan ve bu ekibe karşı 2-0'lık yenilgi alan Galatasaray, ikinci sınavını ise Eskişehirspor deplasmanında verecek. 28 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak olan bu mücadele, ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Aslan izinde

Ligin 17. haftasında Çaykur Rizespor’u mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularına bir gün izin verdi. Günü izinli olarak geçirecek olan Sarı-Kırmızılı futbolcular, yarın saat 10:30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanacak. 11:30’da gerçekleştirilecek antrenmanın ardından Galatasaray kafilesi, Eskişehir’e gidecek.

Es-Es çalışmalara başladı

Eskişehirspor ise hazırlıklarına başladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenmanda, dünkü Akhisar Belediyespor ve U21 maçlarında forma giyen futbolcular salonda, çalıştı. Diğer futbolcular ise antrenman sahasındaki çalışmalarına devam etti.

Tedavileri süren Ömer Şişmanoğlu ve Mirkan Aydın antrenmanda yer almadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ