MENÜ

Emenike'nin Diego'ya asist sitemi!

Kasımpaşa maçında iki golün asistini yapan Diego soyunma odasında tebrikleri kabul etti. Emenike ise "Bir bana böyle pas vermedin" dedi

Emenike'nin Diego'ya asist sitemi!

Kasımpaşa deplasmanından 3-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçe'nin soyunma odasında gecenin konusu Diego'nun asistleriydi...

Sezonun ilk yarısında ne gol ne de asist anlamında takıma katkı veremeyen Brezilyalı maçtan sonra takım arkadaşları ve hocasının övgülerinin kabul etti. Kuyt, attığı ilk golle ilgili olarak "Diego bana basit bir pas vermiş gibi görünüyor ama vuruş için en doğru pası aldım. Top öyle bir tempoyla geldi ki, sanki penaltı atıyormuş gibi hissettim. Sadece mesafe biraz daha uzaktı" diyerek golünden çok asisti öne çıkardı.

"İYİ Kİ KALMIŞIM"

Diego'nun asistleri Kuyt ve Caner'e yapması ise Emenike'yi kızdırdı!

Nijeryalı, "Hem Kuyt'a hem Caner'e neredeyse boş kaleye attırdın. Bana bir tane bile söyle pas vermedin!" diyerek çıkıştı. Bu konuşma soyunma odasında kahkahaların yükselmesine neden oldu.

Diego, sezon başından bu yana kendisine destek olan İsmail Kartal'a ve takım arkadaşlarına teşekkür ederek "Belki devre arasında Katar'dan gelen teklifi değerlendirebilirdim. Ama bu güzel takım ortamında başarılı olacağıma inandım ve kalmayı tercih ettim. Umarım bu bir başlangıç olur" ifadelerini kullandı.

KAPTAN'DAN TELE-TEBRİK

Altınordu maçında sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu, maç sonunda takım arkadaşlarını telefonla tebrik etti. Herkesin mükemmel oynadığını dile getiren Emre "İzlerken hepinizle gurur duydum. Takım bu kadar iyi durumdayken benim orda olmamam da aynı derecede üzüntü verici. Her maç final bizim için. Sizi izledikten sonra artık 4.yıldızı takacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ