MENÜ

Denizlispor'da Kıbrıslıoğlu noktayı koydu

Teknik direktör Özcan Bizati ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Engin İpekoğlu'na emanet eden Denizlispor'da başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, ara transferde takıma takviye yapılım yapılmayacağına son noktayı koydu: Paramız yok, transfer yapamayız.

Denizlispor'da Kıbrıslıoğlu noktayı koydu

PTT 1. Lig'in ikinci yarısında teknik direktör değişikliğiyle giren ekiplerden Denizlispor'da başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, ara transferde futbolcu alamayacaklarını dile getirdi. Samsunspor yenilgisinin ardından 3 takviye isteyen teknik direktör Engin İpekoğlu’nun kulübün şartlarını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Paramız yok, transfer yapamayız. Yasağı kaldırmamız için eski futbolcu ve teknik adamlara olan 980 bin TL borcu ödememiz gerekiyor. Bu parayı bulamadığımıza göre yapacak bir şey yok" diye konuştu.

İpekoğlu kaderine razı

Transfer yasağını dikkate alarak sezon başında kadroyu geniş tuttuklarını hatırlatan başkan Kıbrıslıoğlu, "Sezon başında bütçe planlamasını da buna göre ayarladık. Engin İpekoğlu ile anlaşırken durumu kendisine izah ettim. Transfer yapamayacağımızı o da biliyor. Yerel yönetim ve iş çevrelerinden yardım istemiştik. Oradan böyle bir kaynak gelirse düşünürüz. Ancak bu da uzak bir ihtimal" ifadesini kullandı. "Transfer yapamamak dünyanın sonu değil" diyen Engin İpekoğlu da mevcut şartlara göre hareket edeceğini söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ