MENÜ

Bilic'ten Oğuzhan'a özel görev

Slaven Bilic, Arjantinli yıldızın yokluğunda ilk 11'de sahaya süreceği Oğuzhan Özyakup'a özel görevler yükledi.

Bilic'ten Oğuzhan'a özel görev

Süper Lig’in ikinci yarısını bugün Gençlerbirliği deplasmanında açacak olan Beşiktaş’ta sakatlık kabusu geri döndü. Antalya’da önceki akşam yapılan antrenmana sakatlıkları yüzünden katılamayan Veli Kavlak, Jose Sosa ve Cenk Tosun, Teknik Direktör Slaven Bilic tarafından Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmadı. Hırvat hoca tedavilerine devam edilen üç yıldız oyuncuyu İstanbul’a gönderdi. Fıtık teşhisi konulan Jose Sosa, ayak tabanında yırtık olan Cenk Tosun ve kasığında gerilme tespit edilen Veli Kavlak’ın tedavilerine İstanbul’da devam edileceği kaydedildi.

Slaven Bilic, sakatlıklar yüzünden Gençlerbirliği karşısında kadroda mecburi revizyon yapacak. Zorlu sınav öncesinde en çok umut bağladığı isimlerden biri olan Sosa’nın yerine Oğuzhan’a ilk 11’de forma verecek olan Bilic 4-2-3-1 dizilişini bozmayacak. Demba Ba’nın arkasında görevlendireceği Oğuzhan’la özel bir görüşme yapan siyah-beyazlı teknik adamın, “Seni 90 dakika oynatmayı düşünüyorum. O nedenle maç içerisinde enerjini kontrollü harca. Aynı zamanda oyunu iki yönlü oynamak zorunda olacaksın. Hücumda Demba Ba’ya, savunmada ise Atiba ve Necip’e yakın oyna” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kartal’da, Veli Kavlak’ın yokluğunda ön libero bölgesinde Atiba’nın partneri Necip Uysal olacak. Olcay Şahan ise yine sol kanatta görev yapacak. Bu arada Bilic’in yeni transferler Milosevic ve Opare’yi de kadroya alması bekleniyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ