MENÜ

Ya Barça ya Real Madrid

Önümüzdeki sezondan itibaren iç saha maçlarını Akyazı Stadı'nda oynayacak Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Görkemli bir açılış karşılaşması isteyen Başkan, Barcelona ve Real Madrid'e teklif hazırlığında.

Ya Barça ya Real Madrid

Trabzonsporlu taraftarlar yeni statlarına artık çok yaklaştı... Önümüzdeki sezondan itibaren iç saha maçlarını Akyazı’nda oynayacak olan Bordo-Mavililer’de, geniş çaplı çalışmalar başladı. Elinin taşın altına koyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir dünya deviyle anlaşmak için kolları sıvadı. Haziran ayının son günlerinde stadı yüklenici firmadan devralacak Karadeniz temsilcisinde kurmaylar, Barcelona ve Real Madrid kulüpleriyle temasa geçecek. Bordo-Mavililer’e unutamayacakları bir gün yaşatmayı planlayan Başkan, en kısa zamanda somut cevaplar alacaklarını söyledi.

‘Gecikme olmayacak’

Stadı planladıkları tarihte kullanacaklarını ve hiçbir gecikme olmayacağını vurgulayan Başkan, tesislerde de yenilenmeye ve modernleşmeye gideceklerinin de sinyallerini verdi. 41 bin 61 kişilik koltuk kapasiteli Akyazı’ya İspanyol devleriyle açılış mücadelesi yapmak istediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Renklerinin Bordo-Mavi olması nedeniyle ilk tercihimiz Barcelona. Onun için teklif hazırlığındayız. Ama Real Madrid’e de hayır diyemeyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ