MENÜ

Transfer sihirbazı Beşiktaş

Ocak ayında; Milosevic, Opare ve Tolgay'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, adeta şov yaptı. Bu takviyeler için kasasından sadece 1.3 milyon Euro çıkan Kartal, rakiplerine transfer dersi verdi.

Transfer sihirbazı Beşiktaş

Beşiktaş Yönetimi, transfer konusunda imza attıkları önemli başarılarla, rakiplerine adeta ders veriyor. Geçen sezonun ara transfer döneminde Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’u kadrosuna katan ve
bonservis ödemeyen Siyah-Beyazlılar, dönem başında da maliyeti 6 milyon Euro olan Demba Ba’yı Chelsea’den 4 taksitle kadrosuna kazandırarak büyük ses getirmişti. Bu konusundaki ustalığını ara transfer döneminde de gösteren Kara Kartal, kadrosuna 3 önemli takviye yaparak dikkatleri üzerine çekti. İsveç futbolunun en önemli stoperi olarak gösterilen Alexander Milosevic’i AIK Stockholm’den 1 milyon Euro’ya kadrosuna katan Beşiktaş, kariyerinde Real Madrid geçmişi bulunan Daniel Opare’yi de sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Porto’dan kiraladı. Son olarak Bundesliga ekibi Hamburg’a 300 bin Euro ödeyip Türkiye ve Almanya altyapısı olan Tolgay Arslan’ı renklerine bağlayan yönetim, 1.3 milyon Euro’ya hem kadrosunu güçlendirdi hem de bütçesini sarsmadı.

Fikret Orman’ın eseri

Bir yandan Vodafone Arena’nın inşaatına para aktaran diğer yandan da oyuncularının maaşlarını aksatmadan ödeyen Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarında da sadece bir isme bağlı kalmadı ve bunun da meyvelerini geç de olsa topladı. Listesindeki isimleri kalabalık tutan ve görüşme üzerine görüşme yapan Başkan Orman önderliğindeki kulüp, taraftarları uzun süren süreç nedeniyle zorlasa da Siyah-Beyazlılar’dan tam puan aldı.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ