MENÜ

Tolunay Kafkas'ın istifası kabul edilmedi

Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kayseri Erciyes mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Ancak Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetimi Tolunay Kafkas'ın istifasını kabul etmedi

Tolunay Kafkas'ın istifası kabul edilmedi

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından istifa ettiğini açıkladı. Yayıncı kuruluşa açıklama yaparak istifa ettiğini söyleyen Kafkas, "Maçı değerlendirecek bir şey yok. Ben bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum, ayrılıyorum. Birkaç parantez açmak istiyorum. Özellikle bu için epey bir süre içerisindeyim. Çok az insan gördüm saygınlığı ve itibarı olan. Başta başkanım Mustafa Yolbulan, Murat Yolbulan ve değerli yönetim kuruluna bana destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu şehirdeki güzel insanların her türlü destekleri için çok çok teşekkür ediyorum. Maçla ilgili söylenecek bir şey yok, yapacak da bir şey yok." sözlerini sarf etti.

İstifası kabul edilmedi

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri, istifa ettiğini açıklayan Tolunay Kafkas'la kulüp binasında bir araya geldi. Basın sözcüsü Ziya Ünsal, istifa kararını kabul etmediklerini kendisine açıkladıklarını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ