MENÜ

Tolgay Arslan resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, zamana karşı bir yarışla gerçekleştirdiği operasyonda, Beşiktaş'a çalım atıp Tolgay Arslan'ı renklerine bağladı.

Tolgay Arslan resmen Trabzonspor'da

Transferin şampiyonu Trabzonspor, sezonun ikinci büyük operasyonunu yaptı ve ikinci bombayı patlattı. Fenerbahçe'yle el sıkışan Erkan Zengin'i, İsveç'e gidip ikna eden Bordo-Mavililer bugün de Almanya'da benzer bir hamleyle Tolgay Arslan'ı renklerine bağladı. Dün akşam özel bir uçakla Almanya'ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp CEO'su Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, uzun uğraşlar sonrası Tolgay ve babası Erhan Arslan'ı ikna etti. Trabzon cephesine, Erkan Zengin transferinde de önemli rol oynayan menajer Metin Korkmaz da eşlik etti.

Arsenal'i de aştılar

Tolgay'ı renklerine bağlamak için Beşiktaş'ı devre dışı bırakan Trabzonspor'a son dakikada bir rakip daha çıktı: Arsenal. Tolgay'la pazarlık için masaya oturduğunda büyük bir sürpriz yaşandı. Tolgay Arslan'ın babası Erhan Arslan, oğlu için İngiliz devi Arsenal'in teklif mektubunu gösterdi. Bu dakikadan sonra kıran kırana pazarlıklar paşladı. Trabzon cephesi, Tolgay'a bir miktar imza parası da teklif ederek transferi sonlandırdı.

Bugün geliyor

24 yaşındaki gurbetçi yıldızla el sıkışılmasının ardından bir sonraki durak Hamburg kulübü oldu. Trabzonspor'un kurmayları Alman ekibiyle yaptığı bonservis pazarlığından da olumlu sonuç aldı. Beşiktaş'ın 300 bin Euro'luk teklifini bir miktar daha yükselten Fırtına, Tolgay'ın bonservisini de almayı başardı. Özel uçakla Almanya'ya giden Başkan Hacıosmanoğlu ve beraberindekilerin bu akşam Tolgay'la birlikte Trabzon'a inmesi bekleniyor.

4 yıllık imza

Ayağının tozuyla sağlık kontrolüne girecek olan Tolgay Arslan'ın daha sonra 4 yıllık sözleşme imzalaması hedefleniyor. Gurbetçi yıldızın resmi sözleşmeye imza attıktan sonra akşam saatlerinde Bordo-Mavili kulüple ilk idmanına çıkması bekleniyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ