MENÜ

Karabükspor 1-2 Kayseri Erciyesspor

Geriye düştüğü maçta Drenthe'nin füzesiyle skoru eşitleyen, Edinho'yla 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Ayrıca Mavi-Siyahlılar, deplasmanda ilk kez kazandı. 9 kişi kalan Karabükspor'da ise üst üste gelen 4. yenilgi Tolunay Kafkas'ın istifasını getirdi.

Karabükspor 1-2 Kayseri Erciyesspor

Karabük’te ilk yarı beklenenin aksine Kayseri Erciyesspor’un hakimiyetiyle geçti. Oysa ki, Afrika Kupası, cezalar ve sakatlıklar nedeniyle 7 oyuncusundan yoksun gelen Mavi-Siyahlılar, Kardemir Karabükspor karşısında taktik disiplini yüksek bir ilk yarı oynadı. Karabükspor ise belki de sezon başından beri ilk kez tam kadro sahaya çıktı. Konuk ekip orta alanı kalabalık tutup topu kenarlara yayarak oynayınca Karabükspor istediği baskıyı kuramadı. 35’te Barış’ın nefis pasında Edihho fırsatı kullanamadı. 40’ta ise sahnede yine Barış Memiş vardı. Genç oyuncu sol kanattan çalımlarla girdi, pasında Necati’nin ayak içi az farkla dışarı gitti.

Drenthe şov yaptı

60’da Mehmet Özdilek Murat Yıldırım’ın yerine yeni transfer Drenthe’yi aldı. 69’da organize gelişen atakta Furkan ortaladı, Kumbela vurdu, Gökhan çıkardı, tamamlayan Erkan takımını 1-0 öne geçirdi. 70’te nefis bir gol izledik. Drenthe orta alandan aldığı topla ceza alanına girerken füze gibi bir şutla Karabük ağlarını sarstı: 1-1. 72’de Sow ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı.

Yabancılar Karabük’ü yaktı!

Karabük’te yabancıların şovu bitmedi! Sar kartlı Viola da korner direğini tekmeledi, ev sahibi 9 kişi kaldı. Özdilek Vleminckx’i sokup puan hedefledi. Nitekim Barış’ın ortasında 83’te Vlemninckx kafa ile düşürdü ve tamamlayan Edinho’ydu: 1-2.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ