MENÜ

Hamza Hamzaoğlu yüreklere su serpti

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Aslan'ın hocası, Burak Yılmaz'ın son durumu hakkında 'Sakatlık yaşadığı bölgede sertleşme olmuş. Durumu şu anda iyi' dedi.

Hamza Hamzaoğlu yüreklere su serpti

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendirdi. Öncelikle maç hakkında konuşan Hamza Hamzaoğlu, "İyi başladık maça, tempolu başladık golü de bulduk. Ondan sonra tempoyu düşürmeden aynı oyunumuzu sahaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ancak ikinci yarıda Burak'ın sakatlığı bizi üzdü. Tam anlamıyla bile bile lades olduk. Antrenmana da çıktı, 'Hocam iyiyim' dedi. "Maç antrenmana benzemez Burak. Bir depar atman gerekir" dedim. Hamit'ti aslında kafamdaki. Kafamı kaldırdığımda Burak'la göz göze geldik. Isınırken de 'Hocam iyiyim, oynamak istiyorum' dedi. Bile bile lades olduk. Ancak Burak'ın durumu iyi. Biraz sakatlandığı bölgede sertleşme olmuş. Ben öncelikle Burak'tan ve son anlardaki oyunumuzdan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bu benim hatamdır." dedi.

"Koray, Hakan'la uyumlu"


Savunmada Semih Kaya'nın sakat olması, Chedjou'nun da Afrika Kupası'na gitmesi üzerine kriz yaşan Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçında tercihini Koray Günter'den yana kullandı. Koray'ın performansı hakkında da konuşan Hamza hoca, "Koray'ın Hakan'la iyi olduğunu söylemek lazım. Dikkatli ve uyumlu oynadılar. Sakin oynadılar. Sonuç olarak kazandık. Rizespor'a da başarılar diliyorum." dedi.

Transfer açıklaması


Galatasaray'ın transfer yapıp yapmayacağı hakkında ise "Stoper ihtiyacımız var. Bugün Koray çok iyi oynadı ama Semih ve Chedjou'nun sakatlığında ihtiyacımız olacak. Önce bize uyması, sonra da bütçemize uyması gerekiyor. Serdar Aziz'le de görüşüyoruz. Birkaç oyuncu daha var görüştüğümüz. Bakacağız göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ