MENÜ

Galatasaray'da perde açılıyor

Hafta içindeki kupa sınavında Diyarbakır'a mağlup olan Galatasaray, ligin ikinci yarısına Çaykur Rizespor maçıyla başlıyor. Aslan'da eksikler can sıkıyor...

Galatasaray'da perde açılıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Süper Lig’de 16 haftalık ilk bölümü 35 puanla averajla üçüncü sırada tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım, 14 puanla averajla 16. sırada yer alan Çaykur Rizespor karşısından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ve Semih Kaya ile Kamerun forması altında Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Aurelien Chedjou karşılaşmada oynayamayacak. Sarı-Kırmızılı ekipte önceki gün takımla çalışmalara başlayan Koray Günter’in ise oynayıp oynamayacağına bugün karar verilecek.

Sınırda tehlike var

Cim Bom’da sakatlığı olan Burak Yılmaz ve Semih Kaya ile Selçuk İnan ve Yekta Kurtuluş sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Selçuk ve Yekta, Çaykur Rizespor maçında kart görmeleri durumunda ligin 18. haftasındaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk İnan, Felipe Melo, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Bruma, Umut Bulut.

Çaykur Rizespor muhtemel 11'i: Serkan, Orhan, Koray, Giray, Eren, Kıvanç, Obraniak, Kağan Holosko, Ümit, Deniz.

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ