MENÜ

Burak Yılmaz'ın gözyaşları

Galatasaray'da 1 ay sahalardan uzak kalacak denilen Burak Yılmaz, Rizespor maçında oyuna girdi ve bir kez daha sakatlanarak oyundan çıktı.

Burak Yılmaz'ın gözyaşları

Sarı-Kırmızılı takımda Burak Yılmaz şoku yaşandı. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden ve maçı 2-0'lık skorla önde götürdüğü dakikalarda Galatasaray'da, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen ancak 1 haftada yoğun bir tedavi sonucu bu maçın kadrosuna giren Burak Yılmaz, mücadelenin 78. dakikasında Umut Bulut'un yerine oyuna girdi. Maç öncesinde Burak Yılmaz'ı riske etmeyeceğini söyleyen ancak 2-0'lık skorda golcü futbolcuyu oyuna alan Hamza Hamzaoğlu'nun bu kararı çok tartışıldı. Milli futbolcu attığı ilk depar sonrasında bir kez daha sakatlandı ve kendisini yere bıraktı. Sağlık ekibinin de yanına gelmesi sonucunda oyundan çıkmasına karar verilen Burak'a takım arkadaşı Selçuk İnan, 'Sakatlıktan yeni çıktın, neden oyuna girip kendini riske ediyorsun' dercesine serzenişte bulundu.

Gözyaşlarını tutamadı

Burak Yılmaz, sakatlandığı bölgede yeniden ağrılar hissettiği için 81. dakikada yerini Hamit Altıntop'a bıraktı. Golcü futbolcuyu oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar oyuncuya tezahüratlarla büyük destek verdi. Hamit Altıntop da Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olduğu sırada, takım arkadaşını teselli etti.
Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor

Haberin Devamı
YORUM YAZ