MENÜ

Fenerbahçe seri bozar

Evinde 12 maçtır yenilmeyen Kasımpaşa'yı devirip koltuğu sağlama alan Fenerbahçe'nin son 11 lig sınavında bileği bükülmüyor. Üst üste 6 maçını kazanan Fener'in performansı 2010-2011'i hatırlattı.

Fenerbahçe seri bozar

Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Fenerbahçe olurken, Kasımpaşa’nın yenilmezlik serisi son bulmuş oldu. Şota’nın öğrencileri, kendi sahasında son 12 lig mücadelesinde mağlubiyet yüzü görmemişti. Son olarak geçen sezonun 25. haftasında Gençlerbirliği’ne yenilen Kasımpaşa’nın 7 galibiyet, 5 de beraberliği vardı. Fenerbahçe işte bu seriyi bozarken, diğer taraftan kendi
serisini devam ettirdi. Son olarak 6. haftada Galatasaray’a 2-1 mağlup olan İsmail Kartal’ın öğrencileri Süper Lig’deki son 11. sınavından da yenilgisiz ayrıldı. Kupadaki son yenilgisini ise Kayserispor karşısında yaşayan Sarı- Lacivertliler, resmi maçlarda mağlup olmadığı maç sayısını da 9’a çıkardı. Fenerbahçe ayrıca son dönemde önemli bir galibiyet serisine de imza attı.

En iyi dönemini yaşıyor

Ligde üst üste galip geldiği maç sayısını 6’ya yükselten Fenerbahçe, bu performansla 2010-2011 sezonunu hatırlattı. Şampiyonluk ipini göğüslediği o sezonda çıktığı son 7 maçı da kazanan Sarı-Lacivertli ekip, bu kez 6’da 6 yaparak, o dönem sonrası en iyi seriyi elde etti.

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ