MENÜ

Erhan Arslan: İbre Beşiktaş'tan yana

Tolgay Arslan'ın babası Erhan Arslan, oğlunun transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Erhan Arslan: İbre Beşiktaş'tan yana

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Tolgay Arslan için Trabzonspor'un da araya girmesiyle transfer yarışı gittikçe kızışmıştı. Tolgay Arslan'ın transferi hakkında babası Erhan Arslan, Beyaz TV'deki yayınlanan bir programa katılarak açıklamalarda bulundu.

"Oğlum Galatasaraylı"
Tolgay'ın babası, “İngiltere’den hiçbir takım ilgilenmedi. Şu anda ibre Beşiktaş’tan yana. Bugün veya dün hiç kimse yanıma geldi. Trabzonspor’un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmedim. Onlardan görüşme talebi de yok. Biz hepimiz Galatasaray’ı tutuyoruz. Tolgay da Galatasaraylı, sadece küçük oğlum Fenerbahçeli…" sözlerini söyledi.

"Belki Barcelona'ya gider"

Gelecek senelerde neyin olacağının belli olmadığını ifade eden Arslan, "Yarın ne olacağını bilemeyiz. Belki yarın Barcelona da Real Madrid de olabilir… Benim gönlüm Bundesliga’da kalması. Şu anda Almanya’dan iki takımla görüşüyoruz. Trabzonspor ile hiç görüşmedi. Beşiktaş’tan Erdal Torunoğulları ile iki defa görüşmüşlüğümüz oldu." söyledi.

"Benim gönlüm Bundesliga'dan yana"

Oğlunun Almanya'da oynamasını isteyen baba Arslan, "Türkiye’de verilen parayla Almanya’da verilen para arasında çok büyük fark var. Ancak benim oğlumun Almanya’da futbol oynamasını istiyorum. Kendisinin istikbali için Bundesliga daha iyi… Oğlumun menajeri yok. Transferi ben idare ediyorum. Biz ne kadar konuşsak da son söz Hamburg’da." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ