MENÜ

Bruma siftah yaptı

Bu sezon Cim Bom'da beklentileri bir türlü karşılayamayan Bruma, ikinci yarıya çok iyi başladı. Takımının ikinci golüne imzasını atan Portekizli genç yetenek, Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşadı.

Bruma siftah yaptı

Galatasaray’ın genç oyuncusu Bruma, dün kendisinden beklenen patlamayı Çaykur Rizespor karşısında yaptı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar mücadeleci oyunundan bir an olsun vazgeçmeyen Portekizli, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisine verdiği tüm direktifleri başarıyla sahaya yansıttı. Dünkü Rizespor galibiyetinin mimarlarından olan Bruma, 44. dakikada Wesley Sneijder’in müthiş asistini iyi değerlendirdi. Karadeniz temsilcisinin file bekçisi Serkan Kırıntılı ile karşı karşıya kalan Portekizli futbolcu, topu kalecinin üzerinden aşırtarak müthiş bir gole imza attı. Bruma bu golle Sarı-Kırmızılı formayla Süper Lig’deki ilk golünü kaydetmiş oldu.

‘Çok mutluyum’

Portekizli oyuncu Bruma, dünkü galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. 2. golün sahibi Bruma, “Galibiyet bizim için önemliydi. Taraftarımızın önünde kazandık. 1 de gol attım, mutluyum. Bundan sonraki mücadelelerimizde de elimden geleni yaparak takımıma katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ