MENÜ

Atletico Madrid 3-1 Rayo Vallecano

İspanya La Liga'nın 20. hafta maçında Atletico Madrid evinde Rayo Vallecano'yu 3-1 mağlup etti. Atletico'nun golleri, 12 ve 22. dakikalarda Antoine Griezmann ve Manucho Goncalves(KK)'den gelirken, Vallecano'nun tek golünü Roberto Trashorras kaydetti.

Atletico Madrid 3-1 Rayo Vallecano

Vicente Calderon'da oynanan maça Atletico Madrid hızlı başladı. Ev sahibi ekip ilk 25 dakikada Antoine Griezmann'ın golleri ile 2-0 öne geçti. Rayo Vallecano kısa sürede gelen bu iki gole 35. dakikada Roberto Trashorras ile karşılık verdi ve ilk yarı 2-1'lik Atletico üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Atletico Madrid 56. dakikada Manucho Goncalves'in kendi kalesine attığı golle farkı 3'e çıkardı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın ilk 11'de başlayıp 80 dakika sahada kaldığı mücadeleden galibiyetle ayrılan Atletico Madrid, puanını 44'e çıkararak zirve yarışını sürdürdü. Rayo Vallecano ise 23 puanda kaldı. İspanya La Liga'nın 21. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Eibar'la karşılaşacak. Rayo ise Deportivo La Coruna'yı konuk edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ