MENÜ

Antalyaspor 2-1 Elazığspor

Kral Diarra perdeyi açtı. Elazığ, Noyan'la yanıtladı. Emrah Başsan 90+2'de sahneye çıktı, Kırmızı-Beyazlılar'ı zafere taşıdı.

Antalyaspor 2-1 Elazığspor

Erman Kılıç, Can Arat ve Ahmet Aras'ı Süper Lig'den döndüren Antalyaspor, psikolojik olarak üstün başladı ilk devredeki kadrosunun aynısıyla sahaya çıkan Elazığspor karşısında maça... Zaten bu ligin en iyi hücum hattına sahipti Hami Mandıralı. Savunmayı da sağlama alınca arkaya bakmadan saldırmaya başladı doğal olarak. İç saha avantajıyla kurulan baskı golü 28'de getirdi. Can Arat'ın gelişiyle sol beke geçen Lokman, kendisinden beklenmedik kalitede çok klas bir asist yaptı Diarra'ya. Ligin kralına yalnızca dokunmak kaldı: 1-0.

Ümit hoca tribüne

32'de Sivas'tan gelen Ahmet Aras takımını değil de kendisini düşününce maçı koparma fırsatı heba oldu Akdeniz ekibi adına. Bu pozisyon Gakgoş'un da uyanışı oldu aynı zamanda. 41'de Noyan'la skoru
eşitleyen konuk ekip, 44'te Murat'la öne geçme şansını geri çevirdi. İlk yarının sonunda hocalar arasında çıkan gerginlikte fatura Ümit Özat'a kesildi. Sezonun ilk yarısına damga vuran Ümit hoca, tribüne gitti. İkinci 45'te Antalya'nın zafer savaşı vardı. 85'te Diarra'nın kafasını Bilica çizgiden çıkardı. Tam maç 1-1 bitti derken Emrah Başsan söz aldı. Genç oyuncu meşhur sol ayağıyla Gakgoş'u avladı. Hami hoca umarım bu takımda kim gelirse gelsin 'sağlam' bir Emrah'ın yedek kalmaması gerektiğini bu önemli 3 puanla anlamıştır!

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ