MENÜ

Ali Dürüst, Hamzaoğlu'nu yalanladı!

Galatasaray Yöneticisi Ali Dürüst, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Dürüst, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu yalanlar nitelikte ifadeler kullandı.

Ali Dürüst, Hamzaoğlu'nu yalanladı!

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, gündemdeki transfer iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dürüst, maçın sonra verdiği demeçte, takıma yapılacak stoper takviyesiyle ilgili görüşmeler yaptıklarını itiraf eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yu yalanlar nitelikte sözler sarfetti.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Spor Toto Süper Lig
'in 17. haftasında İstanbul'da konuk ettikleri Çaykur Rizespor'u 2-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Dürüst, "Şu anda bir transfer görüşmemiz yok. Zaten resmi bir görüşmemiz olsa bunu bildiririz. Hocamızın da dediği gibi kendi aramızda değerlendiriyoruz. Eğer bizi bir yere taşıyacak bir oyuncu olacaksa, hem maddi açıdan bizim için uygun olacaksa, hem de teknik açıdan bir sıkıntı yaratmayacaksa son günlere kadar değerlendiririz. Fakat şu anda somut bir şey yok. Dzemaili'yi isteyen bir takım yok. Fernandao'yla ilgili hep spekülasyon çıkıyor. Ne bir isteğimiz var, ne bir görüşmemiz var, ne de öyle bir isteğimiz var" dedi.

'Daha fazla gol atabilirdik'

Türk Telekom Arena'daki net galibiyeti de değerlendiren Sarı-Kırmızılılar'ın yöneticisi Dürüst, "Zor bir müsabaka oldu. Tabii ki artık tüm maçlar zor. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçı saymazsak devre arasından sonra iyi bir başlangıç yaptık. Seyirci desteği, oyuncuların yapmak istedikleri, her şey olumluydu. Dolayısıyla net bir galibiyet aldık, daha fazla da gol atabilirdik. Bundan sonra gerekli olan golden ziyade elde edeceğimiz 3 puanlar. Böylece bu maçı bitirmiş olduk" ifadelerini kullandı.

'Burak'taki şanssızlık...'

Cim Bom'un milli golcüsü Burak Yılmaz'ın sakatlığına da değinen Ali Dürüst, "Dün idmanda ben de vardım. Gerçekten Burak, antrenmanda çok hırslıydı. Çift kalede de yer aldı. Dolayısıyla buradaki şanssızlık oyuna girer girmez depar atma gereği oldu oyunun içinde. Bu sakatlıklar olabiliyor. Bunun iyi tarafı oyuncularımız hazır olmasa bile kendini hazır hissedip konsantre oluyorlar. Onun için işin bu tarafına bakıp teselli bulmaya çalışıyoruz. Dediğimiz gibi bu sakatlıklar olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.
Hamza Hamzaoğlu yüreklere su serpti

Haberin Devamı
YORUM YAZ