MENÜ

Tolgay Arslan bilmecesi!

Beşiktaş'ın, Tolgay Arslan'la söz kestiği iddiaları ortada dolaşırken, Türk asıllı Alman yıldızı isteyen bir başka takım Trabzonspor'un teklifini yükselttiği ileri sürüldü. Hamburg'da top koşturan 24 yaşındaki oyuncunun ise Arsenal'in ilgisi nedeniyle henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.

Tolgay Arslan bilmecesi!

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Tolgay Arslan için sürekli yeni iddialar ortaya atılıyor.

Siyah-Beyazlılar'a söz veren ve imza attığı söylenen Tolgay'ın transferinin henüz resmi olarak açıklanmaması beraberinde sürekli olarak yeni iddiaların da ortaya çıkmasına sebep oluyor. Birkaç gün önce Hamburg Kulübü ile 300 bin Euro'ya el sıkışan ve transferi açıklamak için son imzaları bekleyen Kara Kartal, henüz bu transferi açıklayamadı. Transfer sürecinin uzamasıyla beraber Alman ve İngiliz basınında çıkan haberler de son derece ilginç.

Alman basınına göre Tolgay'ı daha önce de istediği bilinen Trabzonspor'un gurbetçi futbolcunun hem kendisine hem Hamburg kulübüne yaptığı teklifleri artırdığı ve transfer sürecinin bu yüzden çıkmaza girdiği iddia ediliyor. Türk asıllı Alman futbolcuyla ilgili bir başka iddia İngiliz basını ile yine Alman basınından geldi. Bu iddia ise Arsenal'in 24 yaşındaki Tolgay ile ilgilendiği ve futbolcu ile Hamburg'un bu yüzden Beşiktaş'ı beklettiği şeklinde.

Tolgay ile ilgili bütün bu gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş Yönetimi ise bu transfer konusunda oldukça rahat görünüp bu transferin gerçekleşeceğine olan inancını sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ