MENÜ

Tolgay Arslan: Beşiktaş, Türkiye'deki en doğru kulüp

Trabzonspor'un daha fazla para vermesine rağmen tercihini Kartal'dan yana kullanan Tolgay Arslan'ın yakın çevresine, “Benim için Türkiye'deki en doğru kulüp Beşiktaş. Gurbetçi gençlere inanan ve şans veren bir kulüp” dediği öğrenildi.

Tolgay Arslan: Beşiktaş, Türkiye'deki en doğru kulüp

Devre arasında sadece sağ bek ve stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan fakat bir an gündemine Hamburg’da oynayan Tolgay Arslan’ı da alan Beşiktaş Yönetimi, bu transferde de maddi ve manevi başarılara imza attı.

Trabzonspor’un 1 milyon 700 bin Euro vermesine rağmen 1 milyon 250 bin Euro’dan yukarı çıkmayan Beşiktaş’ı tercih eden Tolgay’ın, yakın çevresine “Benim için Türkiye’deki en doğru kulüp Beşiktaş. Gurbetçi gençlere inanan ve şans veren bir kulüp. Olcay, Cenk Tosun, Gökhan, Oğuzhan, Kerim ve Veli gibi isimler var orada. Hiçbir uyum sorunu yaşamam. Üstelik çok iyi arkadaşlık ortamı varmış. Trabzonspor beni çok istiyor ama Beşiktaş’ta çok mutlu olacağımı hissettim ve tercihimi bu yönde kullandım” diye konuştuğu öğrenildi.

Pazartesi günü İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan Tolgay Arslan’ı son anda kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi’ni, Teknik Direktör Slaven Bilic de kutladı. Tolgay’ın gelişiyle takım içerisindeki dengelerin daha da değişeceğini dile getiren Hırvat hocanın, böylece Atiba’yı istediği yerde oynatabileceğini de sözlerine eklediği öğrenildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ