MENÜ

Tam isabet

Karadeniz ekibinin yeni transferleri, Avni Aker'de adeta şov yaptı. Hakan Arıkan kalesinde devleşirken, ikinci yarıda oyuna giren Erkan Zengin'in de iki asist yapması, Bordo-Mavili camiayı coşturdu.

Tam isabet

Trabzonspor’da yeni transferler, takımlarının formasını ilk kez Sivasspor maçında giydi. Bordo-Mavililer’de Onur Recep Kıvrak’ın sakatlığının ardından kalede büyük bir sıkıntı ortaya çıkmıştı. Özellikle Fatih’in hatalı golleri yemesinin ardından Trabzon da yeni bir kaleci arayışına girilmişti. İşte bu doğrultuda Kayserispor’dan kiralık olarak alınan Hakan Arıkan, dün teknik direktör Ersun Yanal tarafından sahaya sürüldü. 32 yaşındaki tecrübeli eldiven, 90 dakika boyunca başarılı bir performans ortaya koydu. Yediği golde de hatası bulunmayan Hakan, kalesinde güven verdi. Uzun uğraşlar sonucunda Eskişehirspor’dan alınan Erkan Zengin de, Hüseyin Avni Aker’de görücüye çıktı. Erkan, mücadelenin 65. dakikasında Musa Nizam’ın yerine oyuna dahil oldu.

Alkışlar Erkan’a...

Tribünlerin alkışını da alan tecrübeli orta saha oyuncusu oynamakla da kalmadı, 65’te ev sahibini öne geçiren golü atan Mehmet Ekici’ye asisti yapan isim oldu. Erkan, taraftarı mest etmeye devam etti. 84. dakikada bu kez Oscar Cardozo’ya golün pasını veren deneyimli futbolcu, klasını maçtaki ikinci asistini yaparak gösterdi. Hakan, kalesinde devleşirken, Erkan’ın iki asist yapması, Trabzon adına mükemmel bir gecenin yaşanmasını sağladı. Bir başka yeni transfer Uğur Demirok ise, sakat olduğu için bu maçın kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ