MENÜ

Mourinho: Bradford'a yenilirsek rezalet olur

Mourinho, dün yapılan maç öncesi basın toplantısında Federasyon Kupası dördüncü turunda eşleştiği Bradford ile kendi sahasında oynayacağı maçı kaybetmelerini hakiki bir rezalet olarak tanımladı.4 günde iki kupa maçı oynayacak olan Chelsea Salı günü Liverpool ile Capital Cup yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Mourinho: Bradford'a yenilirsek rezalet olur

Bradford maçında Courtois, Terry ve Costa'yı dinlendireceğini açıklayan Mourinho, lig şampiyonu olmak için en doğrusu Bradford, Liverpool ve PSG maçlarını kaybetmek ve sezon sonuna kadar sadece lig maçı oynamak. Bu karar gerçekten ideal olur fakat Chelsea kulübünün DNA'sında böyle birşey yoktur. Geçenlerde büyük bir takım kupadan elendi ve menajerleri 'Çok iyi oldu şimdi diğer maçlarımıza konsantre olabiliriz' açıklamasını yaptı.

Ben de diyorum ki Bradforda yenilirsek REZALET olur. Diğer hocalar gibi önümüze bakalım demeyi Chelsea olarak kabul etmemiz mümkün değil.

Mourinho Bradford karşısında Salah ve Schurrle'yi oynatacağını fakat ara transfer bitiminde kadroda kalıp kalmayacaklarını zamanın göstereceğini Schurrle için çok iyi bir teklif beklediklerini (24 Milyon Pound) sözlerine ekledi.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ