MENÜ

Kuyt: Şampiyonluğu herkesten çok arzuluyoruz

Kasımpaşa ağlarını iki kez havalandıran Fenerbahçe'nin deneyimli ismi Dirk Kuyt, maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kuyt: Şampiyonluğu herkesten çok arzuluyoruz

İlk devresini liderlik koltuğunda kapattığı Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa deplasmanından 3-0'lık zaferle ayrılan Fenerbahçe'de galibiyetin mimarı olan Dirk Kuyt, önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı
'ndaki müsabakada Lacivert-Beyazlı fileleri 2 defa sarsan Hollandalı futbolcu, "En önemlisi takımın performansıydı. Sahada tüm futbolcular harika maç çıkardı. Özellikle ilk golde, fakat diğer goller de takım çalışmasının güzel bir örneğiydi. Bence ikinci yarıya harika bir başlangıç yaptık. Antalya'da geçirdiğimiz 10 gün bizim için önemliydi. Kampın ilk günlerinde çok iyi çalıştık. Aynı zamanda eğlenmeye ve taktik konuşmaya da fırsat yakaladık. Kasımpaşa maçında sahada bunların yansımasını gördük. Umarım bu zafer, harika geçen bir sezonun ikinci devresinin başlangıcı olur" dedi.

'Kendimize inanıyoruz'

Sarı-Lacivertliler'in 34 yaşındaki hücum oyuncusu, "Ben her zaman takım olarak gelişebileceğimizi ifade ettim. Bunu hocamız İsmail Kartal ve takım arkadaşlarım da dile getirdi. Kendimize inanıyoruz, oyun olarak gelişebileceğimizi biliyoruz. Bizim takımımız harika profesyonellerden oluşuyor. Başarıya açız ve şampiyonluğu herkesten daha çok arzuluyoruz. Bugün sahada yine Fenerbahçe'nin üstüne katarak devam ettiğini görmüş olduk. Şampiyonluğu hedefliyorsak idmanlarda ve maçlarda hep kendimizi geliştirmeli, ileri taşımalıyız. Bugünkü galibiyetin sırrı, sahada birbiri için mücadele gösteren ve takım halinde hareket eden bir ekip olmasıydı" diye konuştu.
Diego Ribas: Her şey daha güzel olacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ