MENÜ

İlklerin savaşı

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediye-Eskişehirspor maçında futbolcular kadar teknik direktörler de konuşulacak. Roberto Carlos Akigolar'ın, Michael Skibbe ise Es Es'in başındaki ilk karşılaşmasına çıkacak, galibiyet için her türlü planları yapacak.

İlklerin savaşı

Ligin ikinci yarısı yeni hocaların kendilerini yönetim ve taraftarlara kanıtlaması anlamında önemli bir yer tutuyor. Mustafa Akçay’la yollarını ayırdıktan sonra flaş bir şekilde Roberto Carlos’u takımın başına getiren Akhisar Belediye, bugün taraftarı önünde Eskişehirspor’u konuk edecek. Sivasspor’la geçtiğimiz sezon başarılı işlere imza atan ve ligi 5. sırada bitiren Yiğidolar’da herkes Carlos’un etkilerini konuşuyordu. Süper Lig’in havasını en iyi bilen, profesyonel ve sıcakkanlı kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Brezilyalı çalıştırıcı ilk sınavını saat 19.00’da Es-Es karşısında verecek.

Eskişehir’de sakat çok

Akhisar’da yaşanan hoca değişikliğinin bir benzeri de Eskişehirspor’da oldu. Ertuğrul Sağlam yönetiminde hayal kırıklığı yaşatan Anadolu temsilcisinde yöneticiler yeni kan arayışına gitti ve formül olarak hocanın gönderilmesi seçildi. Boşalan hocalık koltuğuna daha önce 2011- 12 sezonunda Es-Es’i 17 maç çalıştıran Alman teknik direktör Michael Skibbe getirildi. Ekibini üst sıralara taşımak isteyen Skibbe, Ömer Şişmanoğlu, Mirkan ve Akaminko’nun sakatlıkları nedeniyle hücum bloğunda kimi oynatacağını kara kara düşünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ