MENÜ

Galatasaray Yönetimi, futbolcuları yalnız bırakmadı

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u ağırlayacağı maçın çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da başkan Duygun Yarsuvat, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de idmanı izledi. Yarsuvat ve Albayrak, ligin ikinci yarısına zaferle başlamayı arzuladıklarını vurguladı, Dürüst ise transfer mesajı verdi.

Galatasaray Yönetimi, futbolcuları yalnız bırakmadı

Spor Toto Süper Lig'de devre arasının ardından 17. hafta maçında Türk Telekom Arena'da Çaykur Rizespor ile yarın akşam yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın özel konukları vardı.

Florya Metin Oktay Tesisleri
'nde gerçekleştirilen antrenmanı Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de takip etti. Cim Bom'un üst düzey üç ismi, GSTV'nin sorularını yanıtladı.

Yarsuvat: Galibiyetten başka çözüm yok

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, takımın durumunun iyi olduğunu belirterek, "Morallerin iyi olduğunu hissediyorum. Bu maçta galibiyetten başka çözüm yolu yok. Yoğun tempoda mı çalışıyorum, bilmiyorum. Hayatım boyunca bu şekilde çalıştık. Hatta hayatımın en rahat ve zevkli dönemini geçirdiğimi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Albayrak: Başkanımızın uğuruna inanıyoruz

Sarı-Kırmızılılar'ın başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Başkanımız Duygun Yarsuvat'ın dediği gibi Çaykur Rizespor karşılaşmasında kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Başkanımız bizi böyle ziyaret edip destek verdiği zaman hep kazandık. Başkanımızın uğuruna inanıyoruz. Kendisine ve Ali ağabeye (Dürüst) bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim, yoğun çalışma tempolarında bize zaman ayırdılar. İdmandan sonra da oyuncular ve teknik heyetle beraber yemek yiyeceğiz" diye konuştu.

Dürüst: En önemli transfer...

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise "Şu an için konuşmak gerekirse gündemimiz transfer değil, antrenmanı izliyoruz. Artık devre arasından döneceğiz, bizim için önemli. Tabii ki Ziraat Türkiye Kupası'nda bir müsabaka oynadık ama Süper Lig'in havası her zaman farklıdır. İyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz, bu bizim için önemli. Bizim en önemli transferlerimiz sahadaki futbolcular. Ayrıca kadromuzu takviye etmek için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Galatasaray'da transfer bitmez. Son ana kadar çaba göstereceğiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ