MENÜ

Fenerbahçe'de Raul Meireles şoku!

Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan maçta talihsiz bir şekilde sakatlanan Fenerbahçe'nin yıldızı Meireles hastaneye götürüldü.

Fenerbahçe'de Raul Meireles şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'ya konuk olduğu maçın ikinci yarısı oynanırken bir pozisyonda yerde kalan Raul Meireles, talihsiz bir şekilde sakatlandı.

Kanarya'nın 3-0'lık galibiyetiyle tamamlanan maça devam etmeyi deneyen Portekizli futbolcu, kendini zorlamasına rağmen bunu başaramayınca 60. dakikada yerini Hasan Ali Kaldırım'a bırakmış, oyundan çıkar çıkmaz soyunma odasının yolunu tutmuştu. Burada kulüp doktorları tarafından yapılan kontrollerde kaburgasında çatlak olmasından şüphelenilen 31 yaşındaki futbolcunun hastaneye götürüldü. Yapılan kontroller sonrasında Meireles'in kaburgasında herhangi bir kırığa rastlanmadı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi ineternet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Fenerbahçemizin deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Raul Meireles’in sağlık durumu ile ilgili Kulüp Doktorumuz Doç. Dr Burak Kundarıcıoğlu bilgi verdi. Doç. Dr Kundarıcıoğlu, “Raul Meireles’in sağ taraf kaburgasına aldığı darbe sonucunda sahada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Göztepe Medikal Park’da yapılan tetkikler sonucunda, kaburgasında herhangi bir kırığa rastlanmadı. Ancak yumuşak dokuda ödem, kanama ve ezilme tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır” dedi.


Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ