MENÜ

Akhisar Belediyespor 2-2 Eskişehirspor

Sezgin Coşkun, 1554 gün sonra gol attı, Es Es'i öne geçirdi. Carlos'lu Akhisar, Bilal'in klas frikiğiyle tabelayı dengeledi. Skibbe, Onur'la ilk galibiyetine yaklaştı, ancak Bruno son sözü söyledi, düello 2-2 bitti.

Akhisar Belediyespor 2-2 Eskişehirspor

Günün maçı kuşkusuz ki, ikinci yarının en merak edilen iki takımı arasındaydı. Çünkü hem Akhisar hem de Eskişehir önemli isimlerini Trabzon’a kaptırdı. Ne ev sahibi Uğur’un ne de Es Es, Erkan Zengin’in boşluğunu doldurabildi ara transferde. Bir de ilk maçlarına çıkan Roberto Carlos’la Skibbe’nin “Biz geldik” diyebilmek adına yaptıkları taktiksel değişiklikler eklenince gerçekten heyecanlı bir maç çıktı ortaya.

Hocalar hazır değil!

Akhisar’da sol beke alınan Orhan, stoperdeydi. Ters ayakla sağda işleyen Sertan solda. Konuk ekipte; sağ bekte alıştığımız Kamil Ahmet açıkta, ön libero Lawal ise sol önde. Golcü Mori yedekte, kanat Sissoko da onun yerinde. Ertuğrul hocanın kadroya bile almadığı Onur 10 numara mevkiinde. Bu karma karışık dizilişlerden de anlayacağımız üzere her iki hocanın da zamana ihtiyacı var.

Akigo inadı

Custodio ve Bilal’in Gekas’a gönderdiği uzun toplar dışında Akhisar’ın bir icraatını göremedik. Ne yapmak istediğini daha iyi bilen Es Es, pozisyona giremese de 44’te golü bulan taraftı. Kornerden Sissoko’nun ortasına kaptan Sezgin yükseldi. Oğuz’un bakışları arasında top ağlara gitti: 0-1. 49’da Akhisar da aynı rakibi gibi duran toptan cevap verdi. Bilal, frikikte topun başına geçti, enfes gollerine bir yenisini daha ekledi: 1-1. Mori, 58’de Onur’a şık bir asist yaptı, Es Es yeniden öne geçti: 1-2. Son sözü ise 66’da kornerden gelen ortada ağları sarsan Bruno söyledi, futbol resitali 2-2 sona erdi.

Ömer Necati Albayrak

*******************************************

FOTOĞRAF: GÖKAY AKIN

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ