MENÜ

Torku Konyaspor 2-3 Bursaspor

Timsah 2-0 öne geçti, pes etmeyen ev sahibi Konyaspor 2-2'yi getirdi. 90+3'te gecenin yıldızı Volkan Şen'in (1 gol, 2 asist) pasında Fernandao ağları havalandırıp, Bursa'yı galibiyete taşıdı.

Torku Konyaspor 2-3 Bursaspor

Konya’da ikinci yarının ilk maçının çekişmeli geçmesini beklemek hakkımızdı. Çünkü iki takım da güçlü kadrolara sahip. Ligin ilk yarısındaki Bursaspor kaldığı yerden devam ediyordu ve etkili hücumlarla Konyaspor kalesinde tehlikeli oldular. Daha 5’te Belec, Ozan’ın presinden mağlup ayrıldı. Genç oyuncunun pasında golcü Fernandao yakın mesafeden topu dışarı attı ve yüzde yüz bir golü kaçırdı. 10’da bu defa Konyaspor üst üste iki kere gole yaklaştı. Önce Djalma’nın şutu Harun’dan geri geldi sonrasında Ali Çamdalı’nın şutu yan direkten döndü. 14. dakikada Ozan Tufan’ın nefis asistini Volkan Şen gole çeviren isimdi: 0-1. 44’te Bursaspor’un kazandığı korner atışını Volkan kullandı. Gerilerden gelen Civelli kafa vuruşuyla takımını 2 farklı öne taşıdı: 0-2.

Konya’yı umutlandıran gol

Artık ilk yarı böyle biter derken Konyaspor adına hayat öpücüğü gibi bir gol geldi. Ömer Ali’nin sağdan ortasında Ali Çamdalı kafa ile Harun’u avladı: 1-2. İkinci yarıya Konyaspor çok hızlı girdi. 50. dakikada orta alanda Torje’nin, Bekir’e faul yaparak başlattığı akın golle sonuçlandı. Hasan Kabze’nin pasında Djalma, Torje’yi gördü ve Rumen futbolcu ayak içi ile takımını beraberliğe taşıdı: 2-2. Gerçekten 70 dakikalık bölümde tempo vardı, gol vardı, futbol vardı. Son 20 dakikada Bursaspor topsuz oyunda kısmen düşer gibi oldu ama maçı asla bırakmadı. Bu yarıda daha az hata yapan bir Konyaspor savunması izledik. 83’te Volkan’ın pasında Holmen kaleci ile karşı karşıya kaldı, şutu Kokaloviç’ten döndü. Ancak son sözü Bursaspor söyledi. Gecenin yıldızı Volkan Şen ikinci asistini yaptı, Fernandao affetmedi: 2-3. Bu son dakika golüyle 3 puan Bursa’nın oldu.

90+ Tunç Kayacı


MAÇ İSTATİSTİKLERİ


SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ