MENÜ

Serdar Aziz için son buluşma

Galatasaray, Serdar Aziz için son bir atak daha yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yarın Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya gelecek. Anlaşma olmazsa, Aslan alternatiflere yönelecek.

Serdar Aziz için son buluşma

Stoper arayışlarına tam gaz devam eden Galatasaray, Serdar Aziz’den vazgeçmiş değil. Görüşmeler sırasındaki tüm olumsuzluklara rağmen, taraflar bir kez daha temas kurdu. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile yarın bir araya gelecek. Tarafların bu son görüşmede, Serdar Aziz işine nokta koymaya çalışacakları öğrenildi. Mutabakat olursa, hemen resmi imzalar atılacak ve 24 yaşındaki savunmacı kampa katılacak. Ancak anlaşma sağlanamazsa Galatasaray Yönetimi, Serdar Aziz transferinden tamamen vazgeçecek. Sarı-Kırmızılılar böylece listedeki alternatif isimlere yönelecek. Hedefteki oyuncuların başında Serdar Taşçı geliyor. 27 yaşındaki oyuncu için kulübü Spartak Moskova’ya kiralık formülü iletilecek.

Serdar Taşçı ya da Mustafa Yumlu

Serdar Taşçı
’nın da kabul etmesi durumunda, gurbetçi stoper sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Bu girişimden de olumsuz sonuç çıkarsa, bu kez son alternatif olan Mustafa Yumlu gündeme gelecek. Milli futbolcu Galatasaray’a gelmek için can attığından dolayı, Sarı-Kırmızılılar acele etmiyor. Kulübü Trabzonspor da, kadro dışı kalan oyuncusunu Galatasaray’a gönderme fikrine oldukça sıcak bakıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ