MENÜ

Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı pazarlığı sürüyor

Trabzonspor ile Bursa arasında Ozan ve Şener pazarlığı devam ediyor. Bordo mavililer son olarak 9 milyon Euro ve 3 futbolcu vermişti. Yeşil beyazlılar paranın 3 taksitte verilmesini istiyor.

Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı pazarlığı sürüyor

Transferin şampiyonu Trabzonspor, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı pazarlığında gözler Bursaspor'un vereceği karara çevrilirken, bordo mavili takım 9 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifini bir kez daha yineledi. Yeşil beyazlı takım 9 milyon Euro'yu 3 taksitte isterken, Karadeniz ekibinin 6 milyon Euro'yu peşin kalan 3 milyon Euro'yu da 4 taktikte ödemeyi teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor uzun süredir kadro dışı bıraktığı Mustafa Yumlu ve Zeki'yi bonservisleriyle Serdar Gürler'i de kiralık olarak Bursaspor'a teklif etti.

BAŞKAN DOĞRULADI

İki kulüp arasındaki pazarlıklar dün de devam etti ama bir sonuca ulaşmadı. Erkan Zengin'in imza töreninde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ozan ve Şener'le ilgili bir soruya, "Hocamızın bize ilettiği bazı futbolcular var. Onlar için görüşmelerimiz devam ediyoruz. Uygun koşulların oluşması durumunda bu transferleri gerçekleştirebiliriz. Trabzonspor güçlü bir takım ve kulüp. İstediği futbolcuyu alır" ifadesini kullandı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ