MENÜ

Ergin Ataman: Çelik yelek şehir efsanesi

Kızılyıldız maçında çelik yelek giydiği iddia edilen Ergin Ataman, "Tamamen şehir efsanesi. Böyle bir durum yok" dedi.

Ergin Ataman: Çelik yelek şehir efsanesi

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Skorer’e gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'Oyuncularımın kadro dışı'


Alba Berlin karşılaşması öncesi oyuncularının antrenmana çıkmaması sonrası kadro dışı kalabilecekleri iddialarına değinen Ataman, "Benim böyle bir düşüncem yok. Oyuncuyu kadro dışı bırakma durumum teknik sebepler veya saha için sebeplerden olur. Yönetimin de öyle bir düşüncesi yok" dedi.

'Ünal Aysal’dan sponsorluk teklifi yok'

Ergin Ataman Galatasaray Liv Hospital’in zor günler geçirmesine neden olan ekonomik koşullar sebebi ile geçtiğimiz aylarda Ünal Aysal’ın basketbol şubesine destek olması gerektiğini belirtmiş, Aysal da yaptığı açıklamada buna olumlu yaklaştığını belirtmişti. Tecrübeli antrenör, sarı kırmızılıların eski başkanından şu ana kadar kendisine gelen bir teklif olmadığını açıkladı.

'Şehir efsanesi’

Kızılyıldız deplasmanı sonrası sosyal medyada Ergin Ataman’ın 'çelik yelek' giyerek maça çıktığı yönünde bir çok fotoğraf yayılmıştı. Bu konuya da değinen tecrübeli hoca "Çelik yelek iddiaları tamamen şehir efsanesi. Böyle bir durum yok" dedi.

'Sözleşmeme yönetim karar verecek'

Ataman sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı sorularına da cevap verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray akımının patronu ben değilim. Profesyonel bir antrenörüm. Önümüzdeki sezon benim sözleşmem bitiyor. Şu anda sadece tek düşüncem Galatasaray’ı nereye taşıyabilirim. Ondan sonraki durum yönetimin tasarrufu." ifadelerini kullandı

'Kaybedilmiş bir şey yok'


Galatasaray Liv Hospital’in Alba Berlin’e 65-75 kaybedilen maçtan sonra Top 8 şansını değerlendiren Ergin Ataman, "Grupta bir denge var. Kızılyıldız galibiyeti ile bir avantaj elde etmiştik. Şimdi o avantajımızı kaybettik. Daha 10 ne maç var kaybedilmiş bir şey yok" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ