MENÜ

B.B. Erzurumspor'da Özakalın güven tazeledi

Genel kurula tek aday olarak giren başkan Saim Özalkın, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Özalkın ve ekibine güvendiklerini ve adım adım Süper Lig'e yürüyeceklerini dile getirdi.

B.B. Erzurumspor'da Özakalın güven tazeledi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücalesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Saim Özakalın başkanlığındaki yönetim kurulu, yapılan olağan genel kurulda güven tazeledi. Genel kurula tek aday olarak giren Özakalın ve yönetimi, delegelerin tamamının oyunu alarak, bir dönem daha Mavi-Beyazlı ekibi yönetme yetkisi aldı. Seçimin ardından delegelere teşekkür konuşması yapan başkan Saim Özakalın, "Sinevizyondan açıkçası haberim yoktu. Arkadaşlarımız hazırlamış. Gördüğünüz gibi 2.5 yıl içerisinde çok önemli değişimler yaşadık. Bugün Türkiye’nin tesisleşme bakımından parmakla gösterilen kulüplerinden biriyiz. Yeni tesis yatırımlarımız da olacak. Örneğin, kulüp tesislerindeki taş binayı yıkıp, günümüz şartlarına uygun olarak 3 ya da 4 katlı yeni bir tesis inşa etmek istiyoruz. Bu tesise A takımı taşıyıp, şu anda A takımın kullandığı tesisi ise yeniden elden geçirip, altyapıya vermek istiyoruz. Tüm bunları yaparken, tek bir eksiğimiz kaldı. O da şampiyonluk kupası. İki yıl çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Bu sene artık şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" dedi.

Sekmen: Hedef Süper Lig

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise B.B. Erzurumspor’un gerçek yerinin Süper Lig olduğunu, şu an bulunduğu durumun şehre yakışmadığını söyledi. B.B. Erzurumspor’u Süper Lig’e taşımak istediklerini ifade eden Başkan Sekmen, "Kulüp başkanımız Saim Özakalın ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız takımımızı layık olduğu yere taşıyabilmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bizler de onlara destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bu şehrin hakkı Süper Lig’dir. Bizim hedefimiz de Süper Lig’dir. Ancak sabırla, birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu hedefimize ulaşabiliriz. Erzurum, Dadaşlar’ın şehridir. Fair Play ruhunun tam adresidir. Takımımızı da bu ruhla desteklememiz, taşkınlıklara mahal vermememiz gerekiyor. Sabırlı olur, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek, şampiyonluğa ulaşmamız daha kolay olacaktır" dedi.

İşte yeni yönetim kurulu

Başkan Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Serdar Kömeç, Muharrem Özdemir, M.Melik Kaya, Sinan Doğan, Kadir Ovat, Zeki Adil, Ö.Faruk Şenpolat, İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç, Burhan Doğan, Tuncay Akpınar, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Ömer Düzgün, Yusuf Savaş, Haktan Ömeroğlu, Sedat Selim Bayraklı, Murat Satılmaz, Fatih Yılmaz, Yaser Kotan, Müfit Öğe, M.Emin Öz, Zeki Arıcıoğlu, Gökhan Yılmaz, Önder Dalbudak, Ahmet Oğuzhan Şam, Ethem Tanrıver, Yavuz Kocaman, Erdinç Timur, Hüsamettin Karaman

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ