MENÜ

Antep Belediye 3 puana kilitlendi

Ligin ikinci yarısında çıkış yapmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Albimo Alanyaspor'la oyanyacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya'da devam etti. Devre arası kapını değerlendiren teknik direktör Hakan Kutlu, Alanya maçını kazanıp ikinci yarıya hızlı bir giriş yapmak istediklerini söyledi.

Antep Belediye  3 puana kilitlendi

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, devre arası kampı için Antalya’daki bir otelde bulunan Gaziantep ekibi, lig maçı hazırlıklarına da bu otelde devam etti. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve taktiksel çalışmalarla devam eden antrenman, soğuma egzersizleriyle sona erdi.

'Galibiyeti arzulayan takım'

Kutlu, ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapmak istediklerini söyledi. Bu kapsamda Alanya ekibiyle yapılacak maçta mutlak galibiyet beklediklerini ifade eden Kutlu, "Bu maç bizim için çok önemli. Çünkü hem moral motivasyon olarak daha iyi yerlere gelmemizi hem de takımın durumunu görmemizi sağlayacak. Devre arası bizim için oldukça verimli geçti. Taraftarımız ilk yarıya göre çok daha güçlü ve galibiyeti arzulayan bir takım görecek" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ