MENÜ

Yiğido'nun Fırtına'yı imha planı hazır!

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını düşme potasında tamamlayan Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın, zaferin reçetesini öğrencilerine verdi.

Yiğido'nun Fırtına'yı imha planı hazır!

Spor Toto Süper Lig’de ilk devreyi 17’nci sırada tamamlayan Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Ligde 17. haftaya 14 puanla 17. sırada giren Sivasspor, 23 puanla 6. sırada bulunan Trabzonspor’a konuk olacak. Ligde zor günler geçiren Kırmızı-Beyazlılar, maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Ara transfer döneminde İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo ile kadrosunu güçlendiren Yiğidolar, deplasmanda Trabzonspor’u yenerek hem çıkışa geçmek hem de ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Deplasmanda sadece 1 maç
Ligin ilk yarısında deplasmanda 8 maça çıkan Kırmızı-Beyazlılar, bu maçlardan 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti, 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanda ligin 10. haftasında Balıkesirspor’u 3-1 yenen, Akhisar Belediyespor ile 2-2, Kasımpaşa ile de 0-0 berabere kalan Sivasspor, Galatasaray’a 2-1, Beşiktaş’a 3-2, Bursaspor’a 3-0, Mersin İdmanyurdu’na 2-0, Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup olmuştu. Deplasman maçlarında 9 kez fileleri havalandıran İçanadolu temsilcisi, kalesinde ise 17 gol gördü.

Kaleyi gören vuracak

Roberto Carlos'tan boşalan teknik direktörlük görevini üstlen Sergen Yalçın, zorlu 90 dakikanın son provasında öğrencilerine uyarılarda bulundu. Bordo-Mavililer'e karşı önde savunma yapmaları gerektiğinin altını çizen genç teknik adamın, Fırtına'nın golcüsü Oscar Cardozo'ya özel önlem almayacağı kaydedildi. Yalçın'ın ayrıca oyuncularından müsait pozisyonu bulduklarında kaleyi yoklamalarını istediği öğrenildi. Karadeniz'den zaferle dönmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar, bir sonraki Gaziantepspor deplasmanına da moralle gitmek adına 3 puana odaklandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ