MENÜ

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Tolgay Arslan çalımı

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından bir çalım da Beşiktaş'a atıyor. Tolgay Arslan'ın kulübü Hamburg'la anlaşmaya varan Bordo- Mavililer'de imzalar artık an meselesi...

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Tolgay Arslan çalımı


Kaleyi Hakan Arıkan, savunmayı Uğur Demirok, hücumu hattını da Erkan Zengin’le güçlendiren Trabzonspor, bir takviye de orta sahaya yapıyor. Erkan Zengin’i Fenerbahçe, Uğur Demirok’u da Galatasaray’ın elinden kapan Bordo-Mavililer, transferin gözde isimlerinden Tolgay Arslan konusunda kulübü Hamburg’la prensipte anlaşmaya vardı. Beşiktaş’ın da devrede olduğu 24 yaşındaki futbolcu için Karadeniz temsilcisi kesenin ağzını açtı ve pazarlıklarda söz sahibi olarak Alman kulübünün idarecileriyle el sıkıştı. Genç futbolcu için Hamburg’a 500 bin Euro öneren Siyah- Beyazlılar’a oranla kesenin ağzını açan ve teklifini 1 milyon Euro’ya kadar yükselten Karadeniz ekibinde tek problem deneyimli futbolcunun ikna edilmesi kaldı.

Açıklama yakında
Transfer bütçesini Milosevic ve Opare için harcayan Beşiktaş’ın 500 bin Euro’dan artırıma gitmeyeceği gelen haberler arasında. Tolgay’a yıllık ücret olarak da daha fazla bir rakam veren Bordo-Mavililer’in, resmi açıklamayı birkaç gün içinde yapması bekleniyor. Alman basını Tolgay’ın ismini her ne kadar Beşiktaş’la yazsa da Trabzonsporlu kurmaylar bu transfere bitti gözüyle bakıyor.

Almanya’yı tercih etti

Ön libero mevkiinde toparlayıcı ve kesici rolüyle boy gösteren başarılı futbolcu, Türkiye Milli Takımı’nın 19, U-20 ve U-21 seviyelerinde forma giydi. Fakat Tolgay resmi olarak Almanya Milli Takımı’nı tercih ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ