MENÜ

Sivasspor, Medicana ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlyarından Sivasspor, Medicana Sağlık Grubu ile 1.5 yıllığına isim sponsorluğu için anlaşma imzaladı. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Önemli firmaların futboldan uzaklaştığı bir noktada Medicana grubu diğer firmalara örnek olmalıdır" dedi.

Sivasspor, Medicana ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Sivasspor, isim sponsorluğu konusunda daha önce anlaşmaya vardığı Medicana Sağlık Grubu ile kulüp tesislerinde sözleşme imzaladı. İmza törenine Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar ile Medicana Sağlık Grubu Genel Müdürü Ozan Yaşar katıldı. İmza töreninde konuşan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, futboülun sıkıntı yaşadığı bir dörnemde önemli bir anlaşma sağladıklarını belirterek, "Maalesef futbola ilginin söndüğü bir dönemde, bazı ulusal ve dünya markası firmaların futboldan çıktığı bir ortamda Medicana ailesinin ve Sivasspor'un bu işbirliğinin manidar olduğunu düşünüyorum ve inşallah diğer kulüpleimize ve diğer firmalarımıza örnek olur diye ümit ediyorum. Bu yüzden bu hassasiyetlerinden dolayı, başka Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt olmak üzere tüm Medicana ailesine Sivasspor başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum. Camiamıza ve Türk futbol ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt ise Sivasspor'a isim sponsoru olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sivas yatırım alanımızda olan bir kaç ilimizden biri. Sivas'a ayrıca bir sempatim var ve Sivaslı yakın arkadaşlarım var. Sivas ile ayrı bir gönül bağımız var. Böyle bir yatırım fırsatını kolluyorduk. Sivas'a yatırım yapmayı istiyorduk. Nasip oldu gerçekleştirdik. Sivasspor'a sağlık alanında zaten her zaman destek vereceğiz. Anlaşmamız şimdilik 1.5 yıl ama gönül bağı ile bu yola girdik. Mecnun Başkanımız Sivasspor'u önemli bir yere getirdi ve kurumsal bir kimlik kazandı. Çok iyi yönetilen bir kulüp oldu. Bu da bizim kararımızda etkili oldu. Bundan sonra da katkılarımız artarak devam edecektir." dedi. Konuşmaların ardından 1.5 yıllık sponsorluk sözleşmesi için imzalar atıldı. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz imza töreni sonrası Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurt ve Genel Müdür Yaşar'a isimlerinin yazılı olduğu takım formasını hediye etti.

'ÖNEMLİ BİR PERİYODA GİRİYORUZ'


Toplantının ardından yarın deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor maçı ve transferler hakkında bilgi veren Başkan Mecnun Otyakmaz, "İkinci yarı bizim ilk 5 maçımız çok zorlu maçlar. Bunların 3'ü deplasmanda 1'i Galatasray ile. Bizim için önemli bir periyot. Moralli iyi bir şekilde ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Devre arasında takımımız çok çiddi bir çalışma yaptı. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvesini Trabzonspor karşılaşmasında alırız. 4 tane transfer yaptık. Diakate ile görüşmemiz devam ediyordu ama bazı problemler yaşandı. Haber gönderip transferden vazgeçtiğimizi belirttik. Şu maçı oynayalım, hafta sonu yine aklımızda 1-2 isim var ve onunla ilgili çalışma yapacağız. Belki transfer yaparız, belki de yapmayabiliriz. Futbolcularımızdan Ahmet Aras'ı da bonservisi ile birlikte Antalyaspor'a verdik. Bazı oyuncularımız için gelen teklifleri de değerlendireceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ