MENÜ

Sercan Yıldırım: Bursa'ya koşarak gelirim

Recep Bölükbaşı, “Sercan'ı geri döndürmek istiyoruz” dedi, gözler başarılı forvete çevrildi. Bursa'yı çok sevdiğini dile getiren Balıkesirli oyuncu Timsah'a yeşil ışık yaktı ama “Ayrılmam zor” diyerek topu kulubüne attı.

Sercan Yıldırım: Bursa'ya koşarak gelirim

Ekonomik darboğazla boğuşan Bursaspor transferde sessizliğini koruyor. Yeşil- Beyazlılar’da takviye konusunda henüz somut bir adım atılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Bölükbaşı’nın
FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Sercan’ı geri döndürmeye çalışıyoruz” şeklindeki sözleri kafaları karıştırdı, gözler Balıkesirspor’da forma giyen başarılı forvete çevrildi. Sercan’ın bu konudaki fikri ise oldukça net. Bursaspor’daki günlerini unutamadığını dile getiren Sercan, “Bursaspor benim kulübüm. Sezon başında devam etmem sözkonusuydu. Ama durumlar karışıktı. Başkanın açıklamalarından son derece
mutlu oldum. Beni ne zaman isterlerse koşa koşa gelirim. Ancak Balıkesirspor’da zor bir görev üstlendik. Bu yüzden ayrılmam zor” ifadelerini kullandı.

Yeniden doğdu

Yeşil-Beyazlı yönetimin Balıkesirspor cephesiyle Sercan’ı yeniden takıma kazandırmak için görüşmeler yaptığı ifade ediliyor. Sercan Yıldırım Balıkesirspor’da sezon ilk yarısında 5 gol attı, 5 de asist yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ