MENÜ

Samsunspor Tade ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Romanya'nın CFR Cluj kulübünde forma giyen Fransız forvet Gregory Tade ile prensip anlaşmasına vardı.

Samsunspor Tade ile anlaştı

Kulüp futbol şube sorumlusu Metin Ateş, AA muhabirine, takıma takviye yapmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına iddialı girmek istediklerini belirten Ateş, "Takımımızın en büyük eksiği forvet. Bu konuda çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Cluj formasını giyen 28 yaşındaki forvet Gregory Tade ile prensip anlaşmasına vardık. Bu futbolcuyu Türkiye’ye davet ettik" dedi.

Oyuncunun Samsun’a gelip sağlık kontrolünden geçeceğini, sakatlığı bulunmadığı takdirde resmi sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Ateş, "Tade, oynadığı ligde 13 maçta 10 gol kaydetmiş. Ayrıca Romanya Kupası’nda da 2 maçta 2 gol atmış. Bizim aradığımız özelliklerde ve kendini ispat etmiş bir oyuncu. Umarım bu transferi sorunsuz çözeriz" diye konuştu.

Ateş, Samsunspor’un Denizlispor maçının hazırlıklarını Antalya’da tamamladığını kaydederek, "Takımımız bugün otobüsle Denizli’ye geçti ve orada kampa girdi. İnşallah Denizli’den 3 puanla döneceğiz" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ