MENÜ

PTT 1. Lig transferlerinde son dakika

PTT 1. Lig'de bir çok takım ara transfer döneminde kadrosunu zenginleştirmeye çalışıyor.

PTT 1. Lig transferlerinde son dakika

Alanyaspor: Ara transferin en hızlı takımlarından biri olan Albimo Alanyaspor, bir bomba daha patlattı. Akdeniz ekibi, Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Gökay İravul ile anlaştı.

Antalyaspor: Antalyaspor’da mutlu son... Başkan Gültekin Gencer, Sivasspor’dan Ahmet Aras’ın transferinin büyük ölçüde tamamlandığını belirtti. Aras’ın bugün Antalya’ya geleceğini söyledi.

Giresunspor: Erkan Sözeri’yle Play-Off’a göz diken Giresunspor transferlere devam ediyor. Çotanaklar, Orduspor’da forma giyen Ziya Alkurt’u sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Kayserispor: PTT 1. Lig’in lideri Kayserispor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Akhisar Belediyespor’dan Çağlar Birinci ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor: Boluspor’dan hücuma takviye... Yarenler, Balıkesirspor’da şans bulmakta zorlanan Murat Gürbüzerol’la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Manisaspor: Bir imza haberi de Manisa’dan geldi. İkinci yarıya damga vurmaya hazırlanan Tarzanlar, 1995 doğumlu Özbek oyuncu Asror Gafurov ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor: Erkut Tutu başkanlığında kadrosunu güçlendirmeye çalışan Samsunspor, sağlık kontorülü sonrası Karikari’nin transferinden vazgeçti.

Bandırmaspor: Kırmızı Grup’un lideri Bandırmaspor’dan bir transfer hamlesi daha... Balıkesir temsilcisi, Kocaeli Birlikspor’dan kanat oyuncusu Volkan Yılmaz’ı transfer etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ