MENÜ

Manchester United, Wesley Sneijder için gemileri yaktı

Manchester United'ın, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in serbest kalma ücretini ödeyeceği belirtiliyor.

Manchester United, Wesley Sneijder için gemileri yaktı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in talipleri ondan vazgeçmiyor. Juventus'un Hollandalı yıldızla ilgilinemesinin ardından sessiz kalan İngiliz devi Manchester United'ın, oyuncunun 20 milyon euroluk serbest kalma ücretini ödeyeceği belirtiliyor.

İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb'de 'özel haber' olarak verilen haberde; Kırmızı Şeytanların 20 milyon euroluk ücreti ödeyeceği iddia edildi.

ALLEGRI SNEIJDER'DEN VAZGEÇTİ!

Juventus'un, Galatasaray'ın sürekli değişen isteklerinden bıktığı belirtilen haberde teknik direktör Allegri'nin Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen 23 yaşındaki Brezilyalı Firmino'da karar kıldığı ve 30 yaşındaki Sneijder yerine, bonservis bedeli 25 milyon euro olan 23 yaşındaki Brezilyalı'yı tecrih ettiği yazıldı.

UNITED 20 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI!

Manchester United'ın ise uzun zamandır Sneijder'i istediği, teknik direktör Louis Van Gaal'in de milli takımdan öğrencisi olan 10 numarayı takımın merkezine monte edip, Juan Mata, Di Maria ve Rooney'le birlikte müthiş biir hücum hattı yaratmayı hayal ettiği belirtildi. Kırmızı Şeytanlar'ın hiç pazarlık yapmadan 20 milyon euroyu Galatasaray hesabına yatırıp, İngiltere'de oynamak ve Van Gaal ile tekrardan çalışmak isteyen Sneijder'i Manchester'a getirmeyi planladığı aktarıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ