MENÜ

Chelsea'den Pogba'ya 52 milyon Euro

Premier Lig lideri Chelsea gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladı. İlk hedef Juventus'un, adı Real Madrid'le anılan orta sahası Paul Pogba...

Chelsea'den Pogba'ya 52 milyon Euro

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin, Juventus'un genç orta sahası Paul Pogba için 52 milyon euroluk bir teklif hazırladığı belirtildi. İngiliz Daily Express'te yer alan habere göre; Jose Mourinho gelecek sezonun kadrosunu şimdiden hazırlamaya başladı ve adı Real Madrid'le de anılan Fransız Paul Pogba'yı listesinin ilk sırasına koydu.

EKİM'DE SÖZLEŞME YENİLEMİŞTİ

21 yaşındaki Pogba'nın ismi devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte İspanyol devi Real Madrid'le anılmaya başlandı. Başkan Fiorentino Perez'in genç orta sahayı kadrosuna katmak istediği iddia edilirken, Ancelotti planları arasında Pogba olmadığını ancak genç oyunuyu beğenerek takip ettiğini belirtti. Oyuncu ise Ekim ayında Juventus ile olan sözleşmesini 2019 Haziranı'na kadar uzatmıştı.

LUCIANO MOGGI: PEREZ İSTEDİĞİNİ ALIR

Juventus'un, 2005 yılında İtalya'da patlayan Calciopoli (şike olayları) skandalı öncesi sportif direktörü olan, ancak Siyah Beyazlılar'ın küme düşürlmesiyle ömür boyu futboldan men edilen Luciano Moggi'yse uzun yıllardır süren sessizliğini bu konu için bozdu ve "Fiorentino Perez istediği oyuncuyu alır. Kimseden onay almaz. Pogba, Real Madrid'e gidecektir." diyerek herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

Manchester United'ın genç takımnda profesyonel olan Pogba, 2012 yazında bedelsiz olarak Juventus'a gitmişti. Pogba'nın piyasa değerinin 73 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ