MENÜ

Antalya'da Ahmet imzayı attı

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Sivasspor'da forma giyen Ahmet Aras'la 2.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Zor bir transferi bitirdiklerini belirten başkan Gültekin Gencer, kadroya nokta takviyeler yaptıklarını açıkladı.

Antalya'da Ahmet imzayı attı

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Süper Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor’dan Ahmet Aras’ı renklerine bağladı. Antalyaspor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninden konuşan başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor’un hedefinin belli olduğu dönemde yapması gereken transferler olduğunu belirterek, teknik direktör Hami Mandıralı’nın verdiği raporlar doğrultusunda nokta transferler yaptıklarını söyledi.


'Zor bir transfer oldu'

Ahmet Aras’ın zor bir transfer olduğunu ifade eden Gencer, "Süper Lig’de top koşturan, hatta oynadığı son maçta dahi gol atmış olan bir futbolcuyu Antalyaspor’a böyle bir zamanda kazandırmak, kolay bir iş değildi. Bugün de geç gelmesinin nedeni Trabzonspor maç kadrosunda olmasından dolayıdır. Bu kadar talip varken Ahmet Aras’ın Antalyaspor’u tercih etmesi zannediyorum ki renklerimizin kırmızı beyaz olmasından kaynaklanıyor. Forma değişikliği yok. Kırmızı beyazdan, kırmızı beyaza geliyor. Sadece arma değişikliği var. İnşallah hep beraber taraftarıyla, oyuncusuyla, yönetimiyle, basınıyla layık olduğumuz yere çıkarız. Bunda da hepimizin katkısı olur. Ahmet Aras’ın da katkısının olacağına canı gönülden inanıyorum."

'Hami hocaya teşekürler'

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün de Aras’ın süper ligdeki son maçında iki gol attığını vurgulayarak, gollerine Antalyaspor forması altında devam edeceğine inandığını ifade etti. Futbolcu Ahmet Aras da transferinin gerçekleşmesinde emeği geçen yöneticilere ve teknik direktör Hami Mandıralı’ya teşekkür ederek, "Antalyaspor, hedefleri olan bir kulüp. Süper Lig yarışında ben de varım demek istedim. İnançlı bir takıma geldim. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşacağız" diye konuştu. Ahmet daha sonra kendisini 2.5 yılığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayn imzayı attı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ