MENÜ

Adana'da boks şöleni

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katkıları, menacer Ahmet Öner'in organizatörlüğünde Türkiye'de ilk kez boksta altın kemer unvan karşılaşması yapılacak…

Adana'da boks şöleni

Boksta Adana’da tarih yazılacak ve ilk kez 2 Türk boksör, altın kemer unvan kapışması için ringe çıkacak. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda ve başkan Hüseyin Sözlü’nün büyük katkılarıyla muhteşem boks şöleni, 14 Şubat’ta Adana Yüreğir Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Dünyaca ünlü menacer Ahmet Öner’in organizatörlüğünü yapacağı gecede 2 kardeş Buğra ve Alptuğ Öner Gürcü rakipleri karşısında unvan mücadelesi verecek. Buğra Öner WBC Dünya Gençler Altın Kemer’in sahibi olmak için George Beroshvili ile kapışırken, Alptuğ Öner, Mindia Nozadze ile WBC Avrupa Asya Pasifik Altın Kemer’i almak için kozlarını paylaşacak. İki kardeş de süper orta sıkletinde yarışıyor.

Türkiye’de bir çok boks organizasyonuna imza atan menacer Ahmet Öner, Adana’daki sporseverlerin müthiş bir gece beklediğinin sözünü verirken “Adana şehri boksu seviyor. Belediye Başkan Hüseyin Sözlü boks sporunun sevilmesi için gerçekten büyük özveride bulunuyor. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Öner kardeşler burada altın kemer için mücadele verecek. Bu Türkiye’de bir ilk. Umarım iki kardeş de şampiyon olur. Burada önemli olan boksseverlerin salonu tıka basa doldurması, onları sonuna kadar desteklemesi” şeklinde konuştu. Ahmet Öner bilindiği gibi bir dönem Sinan Şamil Sam ve Selçuk Aydın’ın da menacerliğini yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ